• Bel Auto Evolution |

    Bel ons nu
    032 88 89 89

  • garage openingsuren

    Openingsuren
    Ma - Vr 9.00 - 18.00

Auto diagnose en codering Auto Evolution Schoten

Auto Evolution Schoten Antwerpen - auto diagnose en codering

Diagnose en codering van de elektronische microcontrollers van uw auto.

Een moderne auto heeft heel wat elektronica. Veelal voor het besturen van de motor, maar ook voor andere zaken zoals de airco of zelfs het bewegen van de spiegels. Uw auto is een high-tech voertuig geworden. Door heel wat sensoren stuurt de elektronica heel wat informatie naar de motor, veiligheid- en waarschuwingssystemen. Er zitten meerdere tientallen sensoren of microcontrollers in uw auto. In de elektronica kunnen fouten of storingen optreden, waardoor lichtjes aangaan op uw dashboard. De elektronica kunnen wij uitlezen of diagnoseren, m.a.w. wij communiceren met de kleine computers in uw auto. Dit stelt ons in staat om foutcodes te vinden en te analyseren. Bij een serieuze storing in de elektronica kan de auto letterlijk stilstaan. De autofabrikanten steken alsmaar meer chips in uw auto en die trend zal blijven toenemen

Uw auto is een complexe machine geworden, een correcte diagnose en codering van uw wagen is specialistenwerk. Auto Evolution bezit over de apparatuur, de ervaring en de kennis, om uw wagen weer om te toveren in uw geliefde bolide. Wij spreken dagelijks met boordcomputers.

Het is niet altijd een defect aan de chip, het kan eveneens een kabelprobleem zijn, defecte regeleenheden of sensoren. Wij kunnen elk merk en type auto diagnoseren en coderen. Naar gelang het type elektronica probleem is de "hersteltijd" variabel.